fredag 26. mars 2010

NRK og Israel


Det er noe med hvilke "fakta" NRK gidder å inkludere i sine reportasjer som gjør at jeg som oftest må innhente info om utenriksnyheter abroad.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg er som regel enig med deg i de fleste saker, og har lest bloggen din fast mer eller mindre siden den ble startet.

Men akuratt når det gjelder Israel-Palestina konflikten så synes jeg man må være døvblind for å ikke se hvor jævlig det faktisk er. Israel har begått systematisk folkemord mot palestinerne de siste 60 årene, og jeg ser ikke den store forskjellen mellom Holocaust og denne konflikten.Er det noen som burde forstå hvordan det er å være undertrykket og jaktet på så er det for all del jødene. Da blir de tragikomisk å se på et folk som har blitt behandlet som jødene har blitt, drar til et land og gjør akuratt det samme selv. Din gode mann Ron Paul er også STERKT imot denne konflikten, som forøvrig også er en av mine store forbilder.

Jødehat er en profilert del av Islam, men dette er ikke relevant i denne konflikten. Israel skulle aldri vert opprettet. Haj Amin al-Husseini har vert død i 36 år. og det er fortsatt palestinsk område. NRK tok for en gangs skyld med det som var relevant, og ikke masse irrelevant informasjon om en avdød idiot.

Jeg VET at du er intelligent nok til å se dette, og gjør du det ikke er det ren ønsketenkning fra din side.