mandag 10. august 2009

Klassisk FpU!


Her er den klassiske talen av tidligere FpU-formann og "kronprins" i FrP Tor Mikkel Wara!
Talen blir fortsatt snakket om og refert til rundt om i FrP/FpU.

"Sko-eksemplet".

Wara trekker frem markedets variasjon og perfeksjon og latterliggjør sosialistenes argumenter.
Vakkert!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Og Tor Mikkel og andre "kronsprinser" måtte forlate partiet fordi de ikke passet inn. Snakk om skinnhellighet

Lars Jørgen sa...

Helt herlig å se på! Kjempestilig blogg du har sveiset sammen. Er 19 år selv, og sammen med kompisene mine diskuterer vi ofte, og spør oss selv om det systemet vi lever og dør under i dag, er det riktige.

Jeg føler at jeg kjører en buss i Norge. På denne bussen sitter ca 3.000.000 nordmenn over myndig alder og humper bortover landeveien. 2.999.000 av mine felles passasjerer bruker sikkerhetsbeltet.
plutselig blir sjåføren(som er mannen i gata), vinket inn til kontroll. Enda kun 1000 stk av de 3 millionene unnlot å ta på seg beltet, blir likevel alle mann bøtelagt. Ja, slik føler jeg at det er i Norge. På grensen til en politistat, hvor nye regler og lover blir oftere innført enn politikerne skifter sokker.

Det er mange råtne epler som må plukkes på Stortinget, og jeg setter min lit til at Epleplukker-Siv kan ta hånd om dette. Derfor vil Frp også få min stemme til høsten. Kompisene mine er lei av innvandring, jeg er lei av råtne epler, vi har alle en forskjellig grunn til å stemme på FrP, og samme hva de andre sier, vil partiet tilslutt lykkes.

Jeg gleder meg til valget! Lykke til videre med bloggen!

Olve Hagen Wold sa...

Så lættis dialekt han hadde! Selv Bård Tufte Johansen gjør ikke det bedre xD

Olve Hagen Wold sa...

Men talen var god.