onsdag 22. juli 2009

Oppslag på VG-nett!

VG hadde i dag et oppslag hvor de viser at FrP knuser de andre partiene i medieoppslag. Oppfølgingssaken var HVORDAN får FrP dette til?

Svaret er traineer.

Jeg og de andre helårs- og sommertraineene ble idag intervjuet av VG-nett om våre arbeidsoppgaver i sommer. Jeg er særdeles fornøyd med vinklingen, og at han fikk navnet mitt korrekt!
Sitat:

- Dessuten er ikke de andre interessante, rette og slett. Frp skiller seg klart ut på politikken vi fører, og er eneste alternativet dersom du ønsker å få noe nytt. Det tror jeg også media har forstått, mener Jørn Kyle Finnesand (20), som jobber som trainee i Frp et helt år.

8 kommentarer:

Odd Frantzen sa...

Nytt ja, det kan man vel trygt si. Det å slippe FrP til i regjeringskontorene vil være et stort økonomisk og politisk eksperiment. Tror ikke det er særlig smart å prøve ut dette i dårlige tider som vi har nå. FrP har aldri hatt regjeringsmakt. Ap har lang erfaring i å styre landet, både i gode og i dårlige tider. Derfor vil Ap nå være det tryggeste alternativet.

Kyle sa...

FrP i regjering er ikke noe man bør prøve ut fordi det virker gøy.
Man bør stemme på Fremskrittspartiet fordi vi har politikken som de andre partiene tar etter oss om 10-20 år.

Bare se på telemonopolet, stengetider, stykkprisfinansiering (innsatsbasert finansiering) og fri og uavhengig sentralbank.

Odd Frantzen sa...

Folk komme til å undre seg stort på hvorfor FrP var det nest største partiet i Norge ved stortingsvalget i 2009.

Et parti som bremset så lenge de kunne i klimapolitikken. FrP var det siste av partiene som nøldende godtok at klimaendringene er menneskeskapte.

Kyle sa...

Nylig var det oppslag om at danske forskere kunne slå fast at solbevegelser har større virkning på klimaet enn tidligere antatt.

Når Themsen frøs til is ble det tidligere avholdt "River Thames frost fairs"

Det er mange ting som virker inn på klimaet, og de er i høyeste grad ikke menneskeskapte. Dersom mennesket virker inn på klimaet, så bør vi vite dette med 100% ufravikelig sikkerhet. Idag er det tusenvis av motstridende vitenskapsmenn som ikke er enige om at klimaendringer i hovedsak skyldes mennesket.

Vi burde heller bruke penger på å forberede oss på endringer, fremfor å bruke ufattelig mye penger på å prøve å forhindre dem.

Odd Frantzen sa...

Ingen benekter solens påvirkning. Hvorfor tror FrP de vet dette bedre enn FN sitt klimapanel?

Det er full enighet internasjonalt om at klimaendringene er menneskeskapte.

Takk for en grei avklaring. FrP vil altså ikke bruke tid å krefter på å prøve å stoppe de irreversible klimaendringene.

Jeg tror velgerene også setter pris på denne avklaringen. Dere opptrer svært tvetydig i klimapolitikken deres må jeg si.

Du skal ha ros for at du er så klar!

Kyle sa...

Verken FrP eller jeg er ikke vitenskapsmenn og kan ikke ta begrunnede standpunkt. Og Frantzen bør merke seg at det er JEG som enkeltperson som skriver, ikke partiet FrP.

Men som politikere er FrP ansvarlige for skattepengene, og da bør de brukes på en mest mulig rasjonell måte.

http://www.petitionproject.org/

Ovenfor er linken som viser at det er LANGT ifra "full enighet internasjonalt om at klimaendringene er menneskeskapte."

Og takk for ros.

Morten Myksvoll sa...

Det er ingen tvil om at traineene hjelper til, for dere videreformidler oppslag, telefoner o.l. og passer på at utspill kommer. Nøkkelen er tilgjengelighet, og jeg har enda til gode å se de andre partiene orke å være tilgjengelig gjennom en hel sommer.

Og da mener jeg å være tilgjengelig for lokale medier, så vel som TV2 Nyhetene.

Anonym sa...

Gratulerer dere er kjempe flinke. Ser dere er flere som jobber fra Oslo der på VG, ser også lederen Aina Stenersen. Hun så jeg også på kinoreklame for FRP igår. Kult! FRP er flinke med medier!!!