lørdag 25. juli 2009

FpU lagde sommerfest

Å være medlem i FpU betyr at man får lov til å delta på store arrangementer, få Norges beste politiske kursing og delta på mye gøy sammen med Norges beste ungdom. I tillegg hender det at vi i FpU setter av tid for å vise at vi ikke bare snakker politikk. Vi utfører politikk i praksis.

På torsdag hadde FpU en innsamlingsaksjon for å få sendt ut Mullah Krekar. FpU vil sende ut terrorister, mens SU vil sende ut investorer og verdiskapere.

I dag hadde vi en større gladsak, for idag reiste Oslo FpU ut på Manglerud eldrehjem og lagde sommerfest for de eldre. Vi serverte reker, rød- og hvitvin, iskrem, bringebær og masse godterier. De eldre satte tydeligvis stor pris på en hyggelig fest som alle andre.

Spesiellt morsomt var det med en frue på 99 år(!) som lo og koste seg med sine yngre venniner:

"Nei, nå må vi prøve å oppføre oss dannet, vi sitter ikke i stua nå. Hihihi."

Det var virkelig verdt å bruke et par timer på å gi de eldre en hyggelig fest. Jeg har sett SU og RU kaste stein, knuse ting og generellt gjøre livet verre for folk, (blant annet de prostituerte) men hva med å bruke energien på forbedre hverdagen til folk flest?

FpU snakker politikk fordi vi vil at folk skal vite hvilke endringer vi kjemper for.
FpU praktiserer politikk fordi vi vil at folk skal se hvilke endringer vi kjemper for.

Ja til en god og verdig eldreomsorg med fokus på eldre som enkeltindivider med egne ønsker og rettigheter!

4 kommentarer:

Anonym sa...

knall bra,slike unge vil Norge ha

Anonym sa...

Vil jeg faen ikke, snakk for deg sjæl. Møkkaparti

Olve Hagen Wold sa...

Hvorfor må du gjøre bloggen din til en sånn kjip valgkampblogg? Hva med litt mer individualitet, litt mer refleksjon, litt mer filosofi og litt mer intellektuell ærlighet?

Kyle sa...

anonym1: Takk =D

anonym2: Er det eldrefestene som gjør oss til et møkkaparti? Uffda..

Olve: Jeg må jo nevne hva jeg driver med om dagene. ;) Det er veldig hektisk nå, og får lite tid til å samle tankene i en god bloggpost