torsdag 23. juli 2009

Erna er desperat

Når mennesker og dyr blir desperate er de i stand til å gjøre utrolige ting.
En fjellklatrer som satte armen fast i en fjellsprekk brakk den løs etter noen dager da det begynte og lukte. Noen øgle-arter er kjent for å slippe halen dersom det er nødvendig for å overleve.

Erna er tydeligvis også desperat om dagene. Lederen for Høyre som nå tar partiet ned 12%-nivået stiller spørsmål med Siv Jensens lederegenskaper!
Tidligere var Erna Solberg også ute og kalte FrP useriøse. Det er ikke særlig seriøst når Høyre-lederen kaster milliarder rundt seg. 50-100 milliarder på klima, 50 milliarder i skattelette, Høyhastighetstog til 300-400 milliarder... milliarder milliarder..

Før valget i 2001 lovte Høyre 30 milliarder i skattelettelser over 4 år. Det klarte de ikke å levere. Hvorfor forventer Høyre å bli tatt seriøst og trodd denne gangen?

I Dagens Næringsliv presenterer Sofie Oraug-Rygh (tidligere ungdomssekretær i Oslo Unge Høyre) og Petter T. Stocke-Nicolaisen (tidligere leder av Oslo Unge Høyre og sentralstyremedlem i Unge Høyre) en regjeringsliste over Høyres "winning team". Oppsiktsvekkende nok er Erna ikke deres utvalgte statsministerkandidat!

Høyre har et problem. Problemet er Erna. Desperate Erna.

Ingen kommentarer: