søndag 24. mai 2009

FrP etter middag

FrPs landsmøte blir sendt ut til hele Norge via forskjellige medier. Her er alt offentlig, gjennomsiktig og alle kan få med seg hva som skjer.

Det som ikke vises på skjermen er selvfølgelig middagen, og det som skjer ETTER middagen.

Middagen var en fyldig tre-retter og Frode Alnæs fra Dance with a Stranger var toastmaster og spilte gamle klassikere underveis. Etter middagen følger "mingling" i baren hvor gamle kontakter skal pleies og nye skal skapes. Politikken handler som kjent om standpunkter og bekjentskaper.

Senere på kvelden var det nachspiel på rommet til en lokal ungdomspartiformann. Der samlet det seg FpUere, liberale FrPere og ikke minst journalister. Og det er journalister "off duty" som er de skumleste.
Alle som har et tillitsverv i politikken vet at man er alltid FrPer. Alle som har et tillitsverv i politikken bør også vite at journalister alltid er journalister.

En gammel Høyre-politiker sa at dersom man skal drikke med journalister så må man alltid ligge et glass etter journalisten. Det kan hende man sier eller gjør noe dumt, men vær sikker på at journalisten har sagt eller gjort noe dummere først.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg syns den her var kul jeg av Aina Stenersen i FPU:-DD


http://www.youtube.com/watch?v=PMvkHY1bZDc