tirsdag 26. mai 2009

Bunnen er nådd

En veldig trist sak viser hvor dårlig integreringen står til i Norge.

Ved Vahl skole i Oslo er 95% av elevene minoritetsspråklige barn. Altså er ikke norsk deres førstespråk. Hvordan slår dette ut på integreringen? Vel, SFO-ordningen ved Vahl skole i Oslo tilbød i mars to etnisk norske førsteklassejenter hijab, mot foreldrenes ønske.

Rektor prøver å skjule seg bak at dette var et ønske fra barna, men rektor vet inderlig godt at når alle andre barn går kledd i det religiøst-politiske tøyet hijab, så vil ikke små barn utelukke seg selv. De som skiller seg ut, får bemerkninger fra andre. I dette tilfellet skiller de norske seg ut når de ikke er blitt påkledd et poltisk budskap.

Jeg syntes dette var en trist sak, men bunnen ble nådd da jeg leste at en av sosialdemokratiets fremste talerør "Sosialdemokraten" påstår at Frp og Høyre vil lure etnisk norske jenter til å bruke hijab på skolen(!)
Sosialdemokraten prøver å få dette til å virke som noe FrP og Høyre støtter!

Bunnen er nådd for hva slags rør de rødgrønne klarer å si. Men nå skal det sies at Sosialdemokraten også mente at Aker-saken ble håndtert på en god måte, og at regjeringen hadde folkets støtte i ryggen...


5 kommentarer:

blog owner sa...

Problemet bør løses ved å rett og slett innføre forbud mot relgiøseplagg. Og så bør noe gjøres med Oslo skolen. En del av barn på enkelte skoler med stor innvandrer andel bør flyttes til skoler vest i Oslo som har få eller ingen innvandrere. Innvandrer andelen på skolene bør være omtrent likt over hele byen. Det er slik vi skaper integrering. Vi trenger altså skolebusser :-)

LordMarius sa...

Jeg tror rett og slett at mannen er gal...

Anonym sa...

Kanskje de burde tilby omskjæring også?
Hm?
Og en dobbelsidig lobotomi mens de er så godt i gang

Hilsen Ugle Rimosen

Olve Hagen Wold sa...

Sosialdemokraten ja. Definitivt. En av de mest delusjonerte menneskene i landet, med unntak av Jehovas vitner og radikale muslimer.

Mikipedial sa...

Sosialdemokraten er helt klart en dust! Han har slettet mange av mine kommentarer til innlegg som f.eks. der han påstår Høyre og Frp lurer jenter til å bruke hijab.

Og han tar virkelig kaka når han påstår at Høyre og Frp lurer jenter til å bruke Hijab..