mandag 13. april 2009

Tamil tamil, er du en tiger?

Iløpet av påsken har tamilske flyktninger, og deres etterkommere demonstrert hardt mot den norske regjeringen, Oslos gater og befolkning, den amerikanske ambassaden og nå til slutt stormet den Sri Lankiske ambassaden.

Tidligere i påsken sa en av demonstrantene at tamiler var på integreringstoppen, og Norge måtte støtte deres syn som takk for dette.
Jeg har hatt et veldig positivt syn på den tamilske befolkningen i Norge, og deres etterkommere. For det er sant at tamiler har integrert seg godt, og ligger blant de innvandringsgruppene med høyest arbeidsdeltakelse.
Arbeid er en nøkkel til integrering, til velstand, til velferd og til trygge samfunn. Nettopp derfor er det merkelig at tamilene nå truer med denne gode integreringen for å få lov til å holde på som lovløse barbarer.

Jeg tåler veldig godt demonstrasjoner. Politiet setter pris på å bli varslet på forhånd, men det er greit. Spontane demonstrasjoner må vi tåle. Men idet tamilene begynte å forstyrre og plage Oslos befolkning ved å stenge trikker og gater, da begynte de å gå for langt.
Nå er jeg etter stormingen av ambassaden ikke lenger i tvil om at tamilene har mistet min støtte for sin sak. Internasjonalt, så er en storming av en ambassade et brudd på et lands suverenitet. HADDE det vært ansatte på jobb, så ville dette slått forferdelig dårlig ut, om det hadde kommet sammenbrudd mellom demonstrantene og de ansatte.

Dersom vi har integrert tamilTIGRE i Norge, så er dette en gruppe av den tamilske befolkningen vi ikke ønsker i landet. Lovbrytere og oppviglere er ikke ønsket i et liberalt og lovlydig samfunn.
Den tamilske saken må vente seg kritiske blikk fremover.

7 kommentarer:

Herman sa...

Helt enig med deg her, Kyle! De kan ikke holde på sånn og forvente at folk skal støtte dem.

Mikipedial sa...

Enig, slik oppførsel hører ingensteder hjemme!

Anonym sa...

tamilene blir systematisk utryddet nord i sri lanka. verden er likegyldig til det som skjer. hvis dette hadde skjedd i europa så hadde verden fått sine øyne opp. hva ville du gjort hvis din famile, slektninger eller kjente ble systematisk utryddet? hyklere

Anonym sa...

for noen drittunger as. tenk om dette hadde skjedd i norge hva faen hadde du gjort da. fy faen for idiot som skriver dette, om jeg fikk vite hvem faen denne jævelen var hadde han fått svi for sine handliner as. fjærn denne teksten ummidelbart.

Ola Normann sa...

haha, trusler også nå. Nå vil jo ikke Sri Lanka ha hjelp fra Norge, hva skal vi gjøre da? invadere dem? Kina og India er de som burde ha ansvar, ikke et lite land langt unna som allerede har bidratt mye.
Jeg skjønner folk blir frustrert, men ikke skyld på andre eller forvent at alle ande skal ha ansvaret.

Kyle sa...

Herman: takk
Mikipedial: enig
anonym1: Norge har prøvd seg som fredsmeglere og er ikke ønsket, vi har prøvd å gjøre vårt.
anonym2: fuck you
ola normann: enig

Ida M sa...

enig med Kyle:)
Bra blogg med bra innlegg!!!!!!!!!!!!!!!!!