lørdag 7. mars 2009

Kvinnedag og hijabbrenning

Imorgen er det kvinnedagen, og sosialistene bruker som vanlig denne dagen til å fronte helt ordinære sosialistiske synspunkter som ikke har en døyt å gjøre med kvinnekamp eller kvinnefrigjøring.

Mens norsk kvinnebevegelse synes det er viktig å få full lønn for 6 timers arbeidsdag, så kjemper kvinner i store deler av verden for å få lov til å velge eget arbeid.
Mens norsk kvinnebevegelse synes det er viktig med Norge ut av Afghanistan, så kjemper afghanske kvinner for en fortsatt rett til utdannelse.
Mens norsk kvinnebevegelse kjemper mot PORNO(!) så er det millioner av kvinner i verden som blir tvangsgiftet, tvangsomskjært og lever et liv uten god seksualitet.

Heldigvis er det ikke alle kvinneforkjempere som har gitt opp de viktige sakene.
Sara Azmeh Rasmussen er kjent samfunnsdebattant. Hun er veldig aktiv i mange integrerings- og innvandrerdebatter, særlig med vekt på Islam, kvinner og rettigheter.
Etter at hun sto frem som lesbisk har hun blitt enda mer kontroversiell, ettersom hun definerer seg selv som kulturell muslim.
Under sist homoparade prøvde hun å tenne på en hijab for å vise avsky mot hva den symboliserer. Hun ble stoppet, men imorgen gjennomfører hun stuntet.

FpU kommer til å være der.

Vi prøvde i utgangspunktet å få tak i Sara Azmeh Rasmussen til å holde et kort foredrag for oss på kvinnedagen, men hun var dessverre opptatt fikk vi høre. Nå forstår vi hvorfor.
FpU kommer til å være på kvinnedagen, og markere de VIKTGE sakene som kvinnebevegelsen BURDE være opptatt av. FpU støtter Rasmussen, og vi gleder oss.

Møt opp du også på Oslo FpUs kontor på Youngstorget klokken 13.
Det blir snop og brus, og etter markeringen så tar vi pizza.

Ingen kommentarer: