onsdag 18. februar 2009

Frihetspolitikere!

Det er ingen hemmelighet at min ønskede presidentkandidat i 2008 var kongressmannen Dr. Ron Paul som også er nominert til Nobels fredspris av vararepresentant Reiakvam fra FrP.
Ron Paul er en etablert libertarianer som tar utgangspunkt for sine synspunkt i den amerikanske grunnloven og de oppgavene som den gir grunnlag for. "Dr. No" som han blir kalt baserer sin økonomiske politikk på den østerrikse skole innenfor økonomi.

Etter at McCain fikk de nødvendige delegatene for å sikre sitt kandidatur, skiftet Ron Paul presidentkampanjen sin til å bli en politisk kampanje for å holde på bevegelsen hans kandidatur hadde skapt. "The Campaign for Liberty" ble etablert for å støtte opp under kandidater som hadde frihetsidealet med seg.Selv om jeg vet Dr. Ron Paul er en meget intelligent mann, så vet man at også han hadde rådgivere under presidentkampanjen sin. Hans økonomiske rådgiver het Peter Schiff.
Peter Schiff er et navn flere og flere i USA og Europa biter seg merke i. Ikke på grunn av hans deltakelse i Ron Pauls kampanje, men særlig på grunn av hans posisjon som president for "Euro Pacific Capital Inc" og fordi han skrev boken "Crash Proof: How to Profit From the Coming Economic Collapse."

Peter Schiff er (selvfølgelig) av den østerrikse skolen innenfor økonomi, og grunnen til at han har blitt videre kjent er fordi han har forutsett den krisen som "ingen kunne forutsett".
Joda, noen kunne forutse krisen, men det var bare dem som visste at man ikke kan leve på kreditt og trykke penger ut av ingenting. Allerede i desember skrev jeg at de etablerte økonomene burde unnskylde seg til Schiff.
Schiff ble latterliggjort, ledd av og ikke tatt seriøst. Ta en titt, for det er virkelig skremmende å se hvor godt Schiff treffer, mens de andre sitter og ler, men TYDELIGVIS ikke har peiling.
Nå blir Schiff belønnet.
Det har startet en grasrotbevegelse for å få Peter Schiff til å stille til senatet i 2010.
Dersom Peter Schiff blir valgt inn til senatet, vil senatet få en STRÅLENDE senator.
Det er snakk om at Ron Paul kan stille som presidentkandidat mot Obama i 2012. Begge tiltrakk seg mange unge velgere, og Obamas løsninger vil ikke hjelpe på krisen.
Dermed vil Ron Paul ha en ny sjanse for å faktisk forandre USA tilbake til sine originale røtter.
Dersom (Darwin forby) Ron Paul er blitt for dårlig i helse til å ta presidentvervet, er det godt å vite at man har menn som Peter Schiff som kan plukke opp fakkelen og føre frihetsidealet videre.
Peter Schiff 2010!
Ron Paul 2012!

Ingen kommentarer: