mandag 2. februar 2009

Bevar ytringsfriheten

«Jeg er helt uenig med deg, men vil kjempe inntil døden for din rett til å si det du sier.»
- Voltaire


13,01% av landets befolkning er representert på Stortinget gjennom Senterpartiet og KrF som tilsammen har 22 av landets 169 stortingsplasser.
Dette er et veldig klart mindretall, og deres særstandpunkt som f.eks sterke religiøse standpunkt vil bli stoppet av et flertall i Stortinget som ønsker å sikre ytringsfrihet, trosfrihet og den sekulære staten.

Dessverre er vårt demokratiske system åpent for partipisk og hestenhandel. Resultatet er:
13.01% av landets befolkning innfører en stående trussel om rettsak mot landets befolkning dersom de ytrer seg for "frisinnet" mot religioner.
13,01% av landets befolkning kommer til å gjøre Norge til latter for hele den vestlige verden og sette oss i bås med Syra, Saudia-Arabia, Iran og andre sterk religiøse stater.


Vi har sett det i alle landets aviser.
Senterpartiet TVINGER Arbeiderpartiet og SV i kne, og presser gjennom blasfemi-paragrafen i en ny drakt. (Den utvidede rasismeparagrafen)
Stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet og SV ønsker ikke å stemme for denne loven. Det gjør heller ikke den borgerlige siden bortsette fra KrF.
Mini-partiet SP presser gjennom lovsaken som begrenser ytringsfriheten, og for hva?

Dette kunne ikke Navarsete svare på når hun satt på Tabloid. Hennes støttespiller dro frem voldelige religiøse mennesker som årsak.
Selvfølelig skal vi ha lover som beskytter oss mot slike mennesker, men det er VOLDEN, og ikke troen vi skal slå ned på.

Det er en veldig stor motstand mot dette lovforslaget. Og jeg foreslår at alle bruker 2 minutter for å skrive under på oppropet mot lovforslaget.

http://opprop.info/

Ytringsfriheten er IGJEN truet. Denne gang fra den rødgrønne regjeringen selv. Denne regjeringen har ikke lært noenting fra Muhammed-karikaturene. Arbeiderpartiet har ikke lært noe fra den gang Salman Rushdie ble truet på livet etter å ha gitt ut "Sataniske vers".

De rødgrønne er en fare for ytringsfriheten og våre andre vestlige verdier som trosfrihet, eiendomsrett osv.
16. september er det valg igjen. Stem for en ny borgerlig regjering som kan beskytte ytrerne, og ikke voldsmennene. Stem på Fremskrittspartiet

1 kommentar:

Ida Marie sa...

Bra Kyle:)
liker dine innlegg!!!