fredag 23. januar 2009

Gode bloggere!


Etterhvert som man blogger så finner man andre bloggere som man enten er enige med, liker bloggemåten deres eller blir så provosert at du må følge bloggen. Denne blogglisten bør alle kikke innom, om ikke annet fordi disse er GODE.


Blogglisten min er en greit blanding av disse.

Aksel Fridstrøm - Nestlederen i Oslo Unge Høyre som blogger mye om økonomi, med et godt perspektiv. (FOR GULLSTANDARDEN)


Battlecry of Freedom - Naustedals store søn, Oddvar Reiakvam er idag vararepresentant til Stortinget og blogger om viktige spørsmål. (FOR GULLSTANDARDEN)


Blaatt.com - Et bloggkollektiv for gode bloggere i Akershus Unge Høyre. Leverer mange gode og utdypende blogginnlegg.


Blå Daniel - Formann i Buskerud Unge Høyre; Daniel Torkildsen blogger ut fra konservative og liberale ideer. God blogg.


Dag til dag på Tinget med Karin - Stortingsrepresentant Karin S. Woldseths ytringer om livet på på Stortinget og utenfor.


Dahlberg Hauges blogg - Fremskrittspartiets gruppeleder i Trondheim bystyre; Kristian Dahlberg Hauge er en ideologisk liberalist som kjemper i de rødes utstillingsvindu.


Danmarks statsminister - Anders Fogh Rasmussen blogger som statsminister i Danmark. Kult!


Defaitismen vil seire. Leve distriktspolitikken! - Hanne Blåfjelldal er politisk nestformann i FpU og blogger om sitt liv i politikken.


Eirik Faret Sakariassens blogg - Leder i SU i Stavanger. Tilhenger av en ond ideologi, men forfekter den til sin dødsdag på en god måte.


Evens blogg - Even Sønsterudbråten blogger om dypere spørsmål, og har gode utdypende blogginnlegg.


Filip Ryggs blogg - KrFs gruppeleder i Bergen. Ung, frisk og klar til kamp for vår kristne kulturarv.


FrPs Arne Sortevik - Stortingsrepresentant for Hordaland FrP. Dyktig og saklig.


FrPs Utenrikspolitiske talsmann - Morten Høglund innehar utenrikskunnskaper som gjør ham til en god, kommende utenriksminister. Interessant blogg.


Hablog - En av Norges mer kjente, og aktive blogger. Kjappe, kritiske spørsmål i hytt og pine.


Hordaland FpUs formannsblogg - Formannsbloggen til Hordaland FpU.


Jan Tore Sanners blogg - Sanner blogger om det han synes er viktig, enten det er kritikk mot FrP eller grusing av regjeringen.


Kapitalismus - Eirik Løkkes blogg. Mannen som med sine egne øyne så Barack Obama bli sverget inn. *sukk* Blogger godt om sine sine meninger.


Kjetil Løset fra TV2 - En av de bedre politiske reporternei Norge som ofte stiller spørsmål med en ny vinkling. Blogger titt om politikk, uten å vise til egne synspunkter.


Lars Joten Tangens blogg - Norges mest kjente FpU-blogger. Formannen i Molde FpU er på vei til å stige inn i norgestoppen på med sin nye videoblogging om alt fra hverdagsliv og politikk.


Liberal Verden - Tommys liberalkonservative blogg. Tar gjevnlig for seg politisk historie og egne synspunkter.


Liberaleren.no - Norges liberale nettavis som er et flott fristed fra venstrevridde nyheter og viknlinger.


Liberalismens røst - Traineekollega Celina Day blogger utdypende og grundig om alle politiske områder. (FOR GULLSTANDARDEN )


Liberalist? Javisst! - Per Aage Pleym Christensen er klassisk liberalist med fartstid i både FpU og UV. Er med å driver Liberaleren.


Lord Marius - Anarkisten Lord Marius er skamløs prinsippfast og kjemper mot en overmakt kalt staten og argumenterer med gode liberale argumenter.


Mats Ramos blogg - Liberalisten i Trondheim som blogger morsomt og godt om forskjellige emner. (FOR GULLSTANDARDEN )


Morten Ms blogg - Organisatorisk Nestformann i FpU som blogger om politikk og egne politiske ananlyser.


Ole Martin Moen - Objektivisten, DLFeren og filosofen Moen tenker høyt om de dypere spørsmål. (FOR GULLSTANDARDEN )


Olves blå... - Olve Wold blogger om både liv og politikk (FOR GULLSTANDARDEN )


Onars Lillablogg - Onar Åm må kunne sies å være en av de mer kjente lillabloggere. Blogger om alt fra metafysikk, moral, historie og selvfølgelig politikk. (FOR GULLSTANDARDEN )


Sondre Olsen - KrFUer som alle andre KrFUere har større drømmer enn billig sprit og raske biler. Kjappe poenger til dagens politiske situasjon.


Unknown Rebel - Gode bloggpoenger bygget på en overbevisning om liberalismens overtruffenlighet.


Vampus Verden - Heidi Nordby Lunde er kvinnen som har blitt et bloggesymbol, og potensiellt er personen som skal få Høyre opp i fremtiden. One of my favorites.


Vox Populi - Kåret til Norges beste blogg, beskriver seg som en person med et liberalkonservativt grunnsyn på samfunnet som sparker i alle retninger.

2 kommentarer:

LordMarius sa...

Tusen "takk" for at jeg nå fikk enda en bunke blogger å peise inn i Google Reader. Jeg har ikke tid til dette! :-P

Olve Hagen Wold sa...

Takker :)