tirsdag 23. desember 2008

De kristnes overhode og gode formål

De kristnes øverste overhode og etterkommer av St. Peter; nemlig paven har godt ut snakket om nok et godt formål for å beskytte menneskeheten.
Paven kunne meddele at å redde menneskeheten fra homoseksualitet er like viktig som å f.eks redde regnskogen.

Kjære medmennesker. I alle år har vi trodd at menneskeheten skulle kunne reddes dersom vi bare brettet nok pappkartonger og tok vare på regnskogen. Heldigvis har Guds talsmann på jord nå opplyst oss (igjen) om at slike syndige tuklinger vil tilslutt føre til menneskets undergang.
Faktisk har vi grunn til å tro at homoseksuelles liv har MEGET stor innvirkning på verdenspolitikken. Blant annet viser denne grafen hvilke konsekvenser likekjønnede ekteskap vil få:

Men paven taler ikke for døve ører. Vi vet det finnes land som tar de nødvendige tiltak for å redde menneskeheten fra homofaren. Fremgangsrike land i midt-østen og rundt om i Afrika og mer har i lang tid hatt lovverk som beskytter menneskene fra homoaktivitetene gjennom dødstraffer, lengre opphold i fengsel og varierte former for "irettesettelser".

De mer dekadente landene i det vi referer til som den vestlige verden har variert form for aksept av de homofile. Noen steder har de partnerskap, og andre steder får de gifte seg, med de konsekvenser det medbringer. (Se graf ovenfor)

Litt seriøst.
Paven kan med rette si at dersom ALLE mennesker var homofile, så ville det kanskje ført til en befolkningsnedgang i en overbefolket verden. Men det ville også blitt en eldrende verden. Prøverørsteknologi, sæd- og eggdonasjon har skapt store muligheter, også for likekjønnede par.
Men for de av oss som rett og slett bare lever et liv uten tanke på barn, og videreføring av AKKURAT våre gener, så må det være merkelig å høre at dersom vi endrer levemåte, så gjør vi like mye for verden som om vi hadde reddet hele regnskogen og avskaffet fattigdommen i Afrika.
Skal vi virkelig høre på kirken i slike spørsmål?
De vil ikke bruke kondomer mot HIV/AIDS-kampen i Afrika.
De vil ikke bruke stamceller i kampen mot Alzheimer og andre forferdelige sykdommer.
Hvorfor skal vi i det hele tatt høre på kirken i noen politiske spørsmål?

5 kommentarer:

LordMarius sa...

Skilt ved fødselen: http://static.flickr.com/6/9958184_1d3029f0e7_m.jpg

Herman sa...

Fordi kirka har vært her lengere enn vi som lever nå har, ergo mer erfaring!

Olve Hagen Wold sa...

Jeg håper du spøker, Herman, for kommentaren din er noe av det dummeste jeg har sett. Erfaring får man gjennom prøving og feiling. Vitenskapelig erfaring, eller empiri, som jeg antar du snakker om her, får man ved å sette opp hypoteser og prøve dem. Kirken har aldri prøvd en eneste hypotese, for den opererer med absolutte sannheter. Derfor har kirken aldri opparbeidet seg noe erfaring i det hele tatt, og de har mindre erfaring totalt enn en gjennomsnitts treåring.

Olve Hagen Wold sa...

Kirken har erfaring med å få folk til å tro på vrøvlet sitt, men det teller nok ikke i denne sammenhengen.

Herman sa...

du kan ikke kalle det vrøvl. For alt du vet kan det være sant, det er derfor det kalles å tro! Tenk alle de tingene kirken har kontrollert igjennom årene. Tror du ikke de sitter på verdifulle hemmeligheter? Det med homofili går jo imot kristendommen på flere måter, og de fleste retningslinjer i hellige skrifter er skrevet for menneskets beste, ikke for å lage begrensninger. Selv om man ikke tror på Gud, så er ikke kristne leveregler så ille å følge. Vær homofile, for all del, men jeg syns ikke det har så mye i kirka å gjøre. Tror ikke jeg hadde følt meg så velkommen i kirka om jeg var homofil, for å si det sånn.