søndag 9. november 2008

Heia Oddvar!


Det er godt å vite at den gjennomførte og unge liberalisten Oddvar Reiakvam er å finne på Stortinget om dagen.
Oddvar er vara for Åge Starheim og skal gjøre sin plikt som folkevalgt i minst 3 uker i den tunggrodde kommunal- og forvaltningskomiteen.
Er det en plass det trengs liberalisme, så er det i kommunalkomiteen. Da er det godt å vite at med Oddvar så kommer også de liberalistiske stemmene i FrP frem. Det treng liberalisme i disse tider. Men kanskje ikke på innvandringspolitikken. Eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er man liberalist så er man det også i innvandringspolitikken. Frp bør jo være for fri innvandring som en markedstilpasning også der. Om partiet ikke er det, da vrakes jo prinsipprogrammet nok en gang.

Kyle sa...

Som enhver god liberalist mener jeg at alle har rett til å bo hvor de vil og skape sin egen lykke.

Problemet er at vi har en velferdsstat som gjør at mennesker lever på andres arbeid(skattepenger) og er derfor parasitter

Oddvar_Reiakvam sa...

Takk for støtta, Kyle!

Skal sitje på Stortinget ut november. Får sjå om ikkje det dukkar opp noko....

Når det gjeld fri innvandring so er eg ikkje famand for det, men det må sjåast i samanheng med velferdsstaten. So lenge vi har eit so omfattandes velferdssystem so må vi ha strenge restriksjonar på innvandringa.

Dersom Norge hadde vore eit samfunn dei kvar og ein i langt større grad enn i dag var overlatt til seg sjølv so kunne eg ha vore med på friare innvandring, men med dagens velferdsstat er nok friare innvandring ikkje ein farbar veg å gå.