mandag 22. september 2008

Hva skjer med Høyre?

Høyre ligger langt nede på meningsmålingene om dagen, og partiet går en dyster valgkamp i møte. Hvorfor har så mange velgere forlatt partiet som tidligere hadde så stor troverdighet på stabilitet i økonomien, bedre skole- og utdanning og mer frihet til enkeltmennesket?

Høyre er dødt, Leve Midten.
Fra nå av skal Høyre ikke lenger kalles "høyre" men Midten.
For Høyre ønsker ikke å gi store skattelettelser for å gi folk flest en romsligere økonomi.
Høyre ønsker ikke å fjerne den særnorske formueskatten som er til byrde for både næringsliv og mennesker med oppsparte midler.
Høyre, unnskyld.... Midten ønsker ikke å gi mennesket større frihet og valgmuligheter. Midten har gått bort fra Høyres standpunkt om å tillate vinsalg i butikker.

Tidligere var Høyre et lyseblått parti for borgerlige velgere som ønsket stabilitet, men fremgang. Midten er et grått parti som ikke appellerer til noen som helst. De som stemmer på Midten, gjør det av gammel vane.
Kondolerer til Høyre, men på det siste ville du ikke bli savnet.
Velkommen Midten

4 kommentarer:

Lars Joten Tangen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Midtenpartiet har jo ofte makt da, eller sentrumspartiene om du vil. Det er jo de som sitter på vippen i norsk politikk. Men jeg tror KrF, V og Sp vil protestere på denne betegnelsen.

Kyle sa...

Ja, sentrumspartiene er gjeng hestehandlere som bytter politikk mot makt any day...
Men hvorfor Høyre går mot sentrum er uforståelig.
Det finnes allerede 3 sentrumspartier som fyller dette rommet, og Høyre vil bare miste enda flere velgere av å snu slik

Frode sa...

Er det slik at alt som ikke er radikalt (høyre ELLER venstre) "ikke appellerer til noen som helst"? jeg er lettet over at Høyre har blitt, ja, om du vil; verdig navnet "Midten". På tide at Frp står alene om å ønske store, blå forandringer i et land der kun små justeringer må til for å optimalisere velstanden. Skjønner at det kan se feigt ut, men nå har jo óg fornuft altfor ofte blitt forvekslet med feighet av ekstremister opp gjennom historien.

Stå på, du skriver bra synes jeg. spesielt liker jeg de arige sidesprangsformuleringene dine (les: som heismontører får Frp mange oppturer og nedturer...")