fredag 6. juni 2008

“Big words we can be lured by?”Obama… Hva vet man om denne karismatiske nybegynnersenatoren?
Eller enda viktigere, hva vet man om politikken hans? Hvilke resultater har han å vise til? Er han en EGNET leder?


Vi vet at:


  • Hans helsepolitikk er et sammensurium av Hillarys helseplan, Edwards helseplan, og tilogmed McCains helseløsninger.

  • Hans utenrikspolitikk viser at mannen ikke forstår utenrikspolitikk i praksis, og hva det ville bety for stater å bli annerkjent gjennom et presidentbesøk.Et presidentbesøk UTEN forbehold om forbedringer av menneskerettigheter eller andre kritiske brudd av styresmaktene.

  • Hans økonomiske politikk går ut på å øke skattene til en middelsklasse som holder på å dø ut.

  • Energipolitikken er liten og ubetydelig, men det lille man vet er at mannen fortsatt vil sende subsidiert mais på bensintanken

  • Hans sosialpolitikk er… tja.. kanskje ikke det liberale “håpet” på.Han er jo faktisk imot homofilt ekteskap.


___________________________________________________________________


Nå har jeg faktisk gleden av å ha innsett at Obama og Hillary har applleret til SÅ utrolig forskjellige grupper at dette vil slå godt ut for republikanerne.Obama fikk med seg de høyt utdannede som tror de vet bedre enn alle andre, og de unge som også tror de vet bedre enn den forrige generasjonen.(Elitistgruppen)


Hillary appellerte til fagforeninger, middelaldrende borgere, virkelige arbeidere og minoriteter (utenom svarte)(såkalte utsatte grupper)


Gruppene som Hillary har appellert til har VELDIG vanskelig for å gå til elitisten Obama. Disse gruppene opplever idag virkelige problemer, og ønsker derfor noen med erfaring som kan hjelpe dem i deres hverdag.Derfor er det enklere for dem å stemme på den mer erfarne McCain.


Det blir nok republikansk seier, men Hillary er lur, dersom Obama ikke når opp, fremstår han som en taper, og vil ikke få utfordre McCain i neste valg.Da vil Hillary igjen fremstå som den VIRKELIGE kandidaten som kan bringe Demokratene tilbake i huset. (guds død...)

Ingen kommentarer: