tirsdag 19. februar 2008

Politilønn

Lønnsoppgjøret nærmer seg, og sentralbanksjefen varsler mot å la den tidligere veksten ligge til grunn for lønnsoppgjøret som kommer. Det vil måtte føre til en enda større renten ettersom sentralbanksjefen RETTMESSIG vil demme opp for inflasjon og prisstigning.

Jeg håper at LO og NHO tenker litt lengre enn et år i dette lønnsoppgjøret. Etter den nye sosialistiske regjeringen kom på plass, har renten steget mer og mer. De gode økonomiske tidene under den borgerlige regjeringen gjorde at flere kunne ta lån til bolig, bil og investeringer som fremmet vekst. Dette er nå ikke en realitet lenger.


Likevel er det en gruppe som fortjener både bedre lønn i årets oppgjør, og generelt en bedre lønnsvekst. Politiet.


Med dagens utstyr, politiets oppgaver og utfordringer, er en begynnerlønn på 280 000 for lite.


FrP la frem et eget investeringsbudsjett til politiet som ville gjort at politiet kunne fått bedre utstyr til sitt arbeid, og dermed separert lønn- og investeringer fra hverandre.

Norske politimenn gjør en glimrende innsats så lenge de har de nødvendige midlene. Det har vært en sak som viste dette, og det var NOKAS-saken.
Politiet og det norske folk, spesielt i Stavager var rasende, og politiet ble gitt alle midler de trengte for å ta de skyldige.
Imponerende politiarbeid førte til at gjerningsmennene nå soner sin (for lave) straff.


Politiet og det norske folk fortjener den tryggheten som et godt utrystet og vellønnet politi gir oss. Det er bare synd at Stoltenberg ikke mener det samme.

2 kommentarer:

LordMarius sa...

Høyere lønn til politiet? I alle dager! For at noen skal fortjene et lønnspålegg bør de faktisk GJØRE JOBBEN SIN!Jeg har trengt hjelp av politiet to ganger. Den ene gange ble jeg uprovosert angrepet flere ganger i løpet av samme kveld av en nylig utskrevet mentalpasient mens jeg var på jobb for kommunen. Politiet kom etter FØRTIFEM MINUTTER og kunne ikke gjøre NOENTING fordi det var "fullt på Grønland". Og det mens jeg var på jobb for kommunen og passet på psykisk utviklingshemmede. Det gikk heldgivis bra, ikke takk til politiet.Den andre gangen ringe en som agerte torpedo meg opp for å true penger ut av meg på oppdrag for en navngitt person. Jeg tok opp samtalen og dro ned på politihuset for å levere anmeldelse. De ville ikke engang høre opptaket av samtalen, og like etterpå fikk jeg et brev i posten om henleggelse pga. intet straffbart forhold.Hvor sannsynlig tror du det er at politiet gidder gjøre en dritt for å oppklare saken om noen bruker vold mot deg? Praktisk talt NULL. Hva om noen raner deg med kniv? Praktisk talt NULL. Hva om noen bryter seg inn i hjemmet ditt og stjeler tingene dine? Praktisk talt NULL!Men når danskene pælma ut pønkerjævlene ut av Jaktvej, DA var politiet på plass. I løpet av noen få dager ble jeg stoppet og sjekket av politiet ÅTTE GANGER fordi jeg tilfeldigvis bodde rett ved den danske ambassaden og tilfeldigvis hadde hanekam. Politiet fortjener IKKE EN KRONE før de faktisk gjør JOBBEN SIN: Å beskytte oss vanlige mennesker!Slik det er nå har vi praktisk talt ingen politibeskyttelse, allikevel suger fasistsvina ut penger rett fra lønningsposen vår, for å kontrollere oss, og for å passe på herskerrasen i Stortinget og på utvalgte lokasjoner i Drammensveien.

Kyle sa...

Du tar opp et annet viktig poeng, og det er at politiet ikke har nok midler til å gjøre det arbeidet som er forventet av dem.

Det er trist at politiet i visse distrikter må la bilen stå, at de ikke har nok politiskjold, eller midler til DNA-prøver eller til å drive grundig etterforskning.

Derfor er det viktig at investeringer og lønninger ikke deler samme pengesekk