onsdag 13. februar 2008

Det finnes noe godt i alle

Siden det er dagen før Valentinsdagen, og dagen for å vise kjærleik osv. så tenkte jeg å trekke frem at alle partier må jo ha NOE godt i seg.

La oss begynne FAR out:

Rødt:
Rødt står for en sterk ytringsfrihet og har vært forkjemper for å fjerne blasfemiparagrafen, skille stat og kirke og den kristne formålsparagrafen.
(not bad)

SV:
SV er flinke til å kjempe for selvstyre, og det er viktig for enhver stat. For store overstatlige organer fører (historisk sett) til mindre frihet. (good good)

Ap:
Arbeiderpartiet har en deilig energipolitikk og Stoltenbergs første regjering gikk inn for å reformere velferdsstaten og effektivisere den. (nice try, bedre lykke aldri)

Sp:
Senterpartiet som distriktsparti har innsett nødvendigheten av en velgfungerende infrastruktur over hele landet. Ellers så partiet også ha en klapp på ryggen for å... for å.... (vel, infrastruktur iallefall)

KrF:
KrF kan ikke sies å komme høyt på skrytelista mi... men som gode kristne sprer de godhet rundt seg, og politisk fører dette også til at de prioriterer helsepolitikk. La oss ikke heller glemme at det var under Høybråten at vi fikk 60% stykkprisfinansiering og sykehuskøene holdt på å forsvinne.
(Excellent! men KrF trenger bare litt veiledning fra en høyere makt/støre parti)

Venstre:
Venstre er virkelig et deilig liberalistisk pust av og til og tar tak i viktige saker som datalagringsdirektivet som de stemte imot. De er også konsekvente i sin skolepolitikk, og satser på kunnskap, og ikke heldagsskolen
(Keep on going!)

Høyre:
Gode gamle Høyre vant først igjennom, og klarte å få det norske folk på tanken om at borgerlige KAN styre landet. Det har vel egentlig aldri gått så bra som når Høyre er med å styrer skuta.
(Velg rett ved neste sving, og ta av til høyre)

FrP:
YUMMI! Men.... Vi er ærlige og sier at vår familiepolitikk ikke er representativ for mine synspunkt... som eksempel...

DLF:
Deres økonomiske politikk får meg til å måtte skifte laken om morgenen...
(Bli heller med i FrP istedefor å sitte i en stue og tenke stort)

Ingen kommentarer: