mandag 11. februar 2008

Arbeiderpartiet har gått virkelig bananas

Venstres Odd Dørum slenger ut mot Arbeiderpartiet etter deres hårreisende forslag om å innføre døgnåpen skole.

Det er på ingen måte statens eller kommunens oppgave å passe barna til det norske folk. Skolen skal lære opp elevene, ikke være et oppholdssted som uansvarliggjør foreldrene enda mer.

Den Norske skolen har store nok problemer når det kommer til det faglige om ikke skolen skal bli pålagt enda flere oppgaver.

De enorme kostnadene ved å holde kveldsåpent oppholdssted?

Aps ordførerkandidat i Oslo Nina Bachke vet ikke ennå hvor mye en «døgnåpen skole» vil koste, men tror ikke det vil være noe problem å få finansiert det med dagens budsjett.

Dersom den Norske skolen plutselig har mer ressurser enn nødvendig så bør heller den faglige kompetansen styrkes, vikarer bør hyres inn ved sykdom, og det faglige materialet bør oppgraderes.


Har Arbeiderpartiet i det hele tatt undersøkt om dette er nødvendig i dagens samfunn? De fleste store skoler tilbyr leksehjelp etter skoletid, så dette tilbudet er allerede dekket.


Men Arbeiderpartiet har VIRKELIG gått bananas. I Trondheim hvor Ap sitter med ordføreren og seiles opp som de rødgrønnes fyrtår, skal Ap nå lansere en "miljøpakke".


Denne pakken innebærer:
  • kommunal bensin- og dieselavgift,

  • to nye bomstasjoner

  • påbud om parkeringsavgift på kjøpesentre

Pengene skal gå til kollektivtrafikken i Trondheim. Det er ingenting som sosialistene liker bedre enn når mennesker transporteres i flokk og er AVHENGIG av stat og kommune. Det blir gode sosialdemokrater av dette.
I tillegg så slenger også statsministeren inn, og gratulerer Trondheim med innføringen av ny lokal bensinavgift. Han lover statlige millioner til alle byer som gjør det samme. Dette begynner å bli direkte frekt. Stoltenberg deler ut skattepenger som skal gå til folket, ikke til partimedlemmer som gjennomfører Ap-partiprogram. Dersom Stoltenberg ønsker å gi mer til Trondheim, bør Stoltenberg heller øke de generelle kommuneoverføringene.


I USA har mange mennesker et nærmest overnaturlig godt forhold til privatbilen sin. Det er selve symbolet på bevegelsesfrihet. Det er kanskje derfor sosialistene ønsker å kvele privatbilismen. Ved å øke bensinavgiften ENDA mer i Trondheim kommer prisen til å øke med 95 øre literen!
Det er alltid bilistene som rammes, men dette må kunne ses som en gavepakke til de ikke-sosialistiske velgerne.


Arbeiderpartiet tror ikke bilistene kommer til å fylle tanken i nabokommunene, det har nemlig ikke skjedd i Tromsø som også har en slik avgift.
Vel, i Tromsø er det åtte mil til nærmeste pumpe som er utenfor avgiftssonen, dette er ikke tilfellet rundt Trondheim.


Under valgkampen LOVTE Arbeiderpartiet å ikke gå inn for Rushtidsavgift. Dette er virkelig å lure velgerne. Ja, velgerne slapp rushtidsavgift, men istede kom det mer bompenger, lokal avgift på drivstoff og sosialdemokratiets stadige inngrep i næringslivet egen rett til å drive butikk...


Selv om Arbeiderpartiet har gått bananas så får vi håpe de snart innser at de har "bede i det sura eple"

Ingen kommentarer: