søndag 13. januar 2008

Staff fortjener straff


Lommemannen er nå antageligvis tatt, og advokaten som skal forsvare ham er ingen ringere enn Tor Erling Staff. En skulle tro at Staff måtte gå inn for å i størst mulig grad bare "begrense" straffen og håpe på strafferabatt.

Aldri hadde jeg trodd at Staff skulle gå så langt som han gjør i denne artikkelen:
"Jeg reagerer på fremgangsmåten fra politiets side. De har laget en landsomfattende aksjon for å fange et enkeltmenneske. Og ser man på siktelsen i dag, så er det jo beskjedne forhold. Det har jo ikke skadet noen av guttene som er impliserte i saken," sier Staff.


-Mener du at oralsex mellom mindreårige gutter og eldre ukjente menn generelt ikke kan medføre traumer eller skader?


"Det er ikke slikt gutter reagerer på, men det blir det når politiet gjør det til verdens verste forbrytelser," mener Staff.


...


...


Ta en pause og les det Staff sier en gang til. Staff mener åpenriktig at gutter som blir seksuelt misbrukt ved bl.a oralsex ikke blir skadet av det.

Staff har tidligere sagt at han selv LIKTE å ha seksuell omgang med eldre menn som barn, og at han ikke har tatt skade av det.


La meg påpeke at det har faktisk Staff tatt skade av.

Staff har tatt skade av dette når han mener at det er normalt at eldre menn og barn skal ha sex sammen. DET er et skadet menneske.


Oslos ordfører ønsker å anmelde Staff for sine uttalelser dersom det finnes noe straffbart forhold. Jeg håper at Staff kan bli tatt for å oppfordre til seksuelle overgrep, æreskrenkelse og mer dersom det skulle være mulig.


Staff har ingen respekt for de tusenvis av barn som hvert år kjenner overgrepene på kroppen og må leve med dette resten av livet.

Seksuelle overgrep er nesten like galt som drap. Du ødelegger et liv. Mange mennesker som blir utsatt for seksuelle overgrep kommer seg aldri over det. De trenger proffesjonell hjelp og vil ikke kunne fungere alene i samfunnet.


Staff bør holde seg til sin advokatrolle, for alle innbyggere i Norge har krav på advokat. For det er det rettslige han bør snakke om, ikke hva som er skadelig for noen, for her har Staff ikke den ringeste anelse.


Lommemannen derimot er "heldig". Jeg skulle ønske han hadde blitt tatt på et tidspunkt med en FrP regjering.

Straffenivået i Norge er ALTFOR lavt, og seksuelle forbrytelser mot barn viser pedofil legning. Dette bør også medføre medisinsk/kjemisk kastrering. Dette betyr at de som blir dømt for pedofili, bør lovpålegges å la seg medisinsk kastrere. De bør også pliktes til å melde fra til naboer når den dømte flytter til nye strøk.

Alle bør ha rett til å vite dersom en dømt pedofil flytter til sitt nabolag. Det er litt synd når det kommer til personvern, (av den dømte) men pedofili er rett og slett utilgivelig og bør føre til livslange konsekvenser.

Ingen kommentarer: